Passie

"Passie is het belangrijkste ingrediënt van elk recept", ik gebruik het dan ook royaal.

Druk, druk, druk? Snel even dat pakje halen bij de supermarkt? Ja hoor, zout en niet echt lekker, aangevuld met suikers, smaakversterkers en kleurstoffen. Makkelijk, dat wel, maar lekker...echt lekker?

Het kan anders!

Twee keer per week kook ik gezonde maaltijden voor mensen die niet willen of kunnen koken. Elk gerecht wordt zo traditioneel mogelijk bereid, ...met de nodige passie, maar zonder grote hoeveelheden zout en suikers.

Elke maandag en vrijdag is het weer prijs: lekker en gezond eten tegen een eerlijke prijs. Al mijn weekgerechten kosten € 8 per persoon. Niet spotgoedkoop, maar daarvoor worden alle ingrediënten wel vers ingekocht en bereid. Alle maaltijden zijn thuis makkelijk op te warmen. Waar nodig, krijg je van mij tips over hoe je dat opwarmen het beste kunt doen zonder dat smaak of kwaliteit verloren gaan.

 Passie en...nieuwsgierigheid!

Passie (de liefde voor het klaarmaken van voeding) is belangrijk. Ik vul het aan met een grote hoeveelheid nieuwsgierigheid: het resultaat is elke maand een maandmenu waarin steeds nieuwe gerechten worden aangeboden. Andere keukens, andere gewoonten? Ik probeer ze steeds weer uit.

Deel deze pagina